Over ons

Autoservice Jan Hoekstra

Wâlterswâld – Autoservice Jan Hoekstra is niet alleen enorm gedreven, maar beschikt ook over een brede kennis wat betreft alles wat onder ‘sleutelen’ valt. We repareren net zo gemakkelijk een auto als een landbouwmachine. Daarnaast heeft Autoservice Jan Hoekstra van de Dokkumerloane zich gespecialiseerd in aircoservice. Verder bieden we alles op het gebied van auto’s, van banden en uitlaten en APK.

Het sleutelen aan auto’s zit in het bloed. De eerste ervaringen zijn opgedaan in de autocross, inmiddels alweer ruim 30 jaar geleden. In de daar op volgende jaren is Jan zijn eigen bedrijf begonnen en heeft Hoekstra zich vooral toegelegd op reparaties. Ondertussen is er een prachtige en ruime werkplaats aan de Dokkumerloane ontstaan waar de zeer ervaren monteurs beschikken over de nieuwste materialen, waardoor we alle merken kunnen repareren.

Sinds 2020 is onze zoon Edward ook werkzaam bij ons in het bedrijf. Na een monteursopleiding te hebben gevolgd in Groningen is hij eerst werkzaam geweest bij een andere autogarage. Nu sinds januari 2020 is hij werkzaam bij ons op de maandagen. Hij heeft de bevoegdheid om APK te keuren, waardoor wij nu ook in eigen huis uw APK kunnen verzorgen.

Voor pechgevallen kunt u ons altijd bereiken. Wij beschikken over een goed uitgeruste servicewagen waar wij u op locatie proberen te helpen. Mocht dit niet ter plekke lukken, kunnen we altijd uw auto meenemen naar onze zaak.

Er is bij ons altijd een leenauto aanwezig mocht een reparatie langer duren.

De tijd dat het weer optimaal genieten is van het fraaie voorjaar en de zomerdagen en daardoor gebruik maken van de airco breekt weer aan. Natuurlijk kan men ook ’s winters gebruik maken van de airco om dampen op de ramen sneller te laten verdwijnen, maar het optimale genieten is toch vooral tijdens warme zomerdagen. Over airco bestaan nog veel misverstanden. Veel mensen denken dat de airco tijdens een grote of kleine beurt of tijdens een Apk-keuring gecontroleerd wordt. De eigenaar dient echter daarvoor opdracht te geven. Dus maak nu snel je afspraak! Tevens kunnen we ook aircoservice op locatie uitvoeren aan landbouwvoertuigen, shovels en kranen.

Wij zijn aangesloten bij Autoservice Totaal! Wij zijn volledig baas in eigen bedrijf, maar profiteren van de landelijke uitstraling en acties van Autoservice Totaal: een landelijk netwerk van garagebedrijven die ervaring hebben met alle merken en types auto’s. Wij kunnen daardoor de beste kwaliteit in auto-onderdelen voor scherpe prijzen aanbieden. Totaalonderhoud voor iedereen bereikbaar. Daarbij draait alles om service bij Autoservice Totaal zodat u vakkundig en betaalbaar onderhoud krijgt. We doen er alles aan om u met een goed gevoel te zien wegrijden.

U kunt bij ons dus terecht voor de APK, al uw onderhoud en reparaties aan alle merken personenauto’s, vrachtwagens en tractoren. Ook voor het inbouwen voor accessoires houden wij ons aanbevolen. Dankzij de ruime ervaring, onze voortdurende ontwikkeling in kennis en de juiste equipment kunnen we u goed van dienst zijn.

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of meer informatie over onze diensten.

Openingstijden

Ma t/m Vr: 8.00u – 17.30u

Zaterdag: 9.00u – 13.00u

’s Avonds en in het weekend op afspraak geopend

Voor noodgevallen zijn we 24/7 bereikbaar


Autoservice Jan Hoekstra

Dokkumerlaan 6

9113 AN Wouterswoude

0511-424259

06-11115295

06-55688940


info@autoservicejanhoekstra.nl

www.autoservicejanhoekstra.nl


Kvk: 01157178